Kevät on hienoa aikaa monellakin tapaa. Isännöintialalla kokouskiireet hellittävät ja on aikaa hetki panostaa itseensä, vaikkapa kouluttautumisen muodossa. Työssä jaksamisessa itsensä huomioiminen on elinehto.

Ennen kesät alkoivat suvivirrellä. Niin myös pitkästä aikaa viime viikolla, sillä poikani sain valkolakin.  Hetki oli tietenkin liikuttava, mutta vielä enemmän elämänkulkua ja sen viisauksia pohtiva.

Hyvät ystävät, rakkaus ja intohimo – nämä olivat keskiössä ylioppilasjuhlien juhlapuheissa.

Rakkaus on pysyvää ja turvallista, se on perusta elämälle. Intohimolla taas saadaan aikaiseksi asioita, tehdään menestystarinoita. Koulussa nuo ihanat nuoret aikuiset oppivat taitoja kuten kärsivällisyys, sitkeys, työnteko ja päättäväisyys. Ohjeena nuorille olikin, että nyt pitää noilla taidoilla ja eväillä keskittyä sellaisiin asioihin joista kukin pitää. Se synnyttää intohimoa, joka vie menestykseen.

Tarvitsemme lisää intohimoa, jotta käytämme kaikki käsillämme olevat mahdollisuudet hyödyksi.

Yhteinen rakkautemme isännöintiin tuottaa vasta perusturvallisuuden, jota aina toki tarvitaan. Tarvitsemme lisää intohimoa, jotta käytämme kaikki käsillämme olevat mahdollisuudet hyödyksi. Isännöintialallakin voi keskittyä erilaisiin asioihin. Mistä juuri sinä pidät?

Kevätjuhlien juhlapuheen hengessä nostaisin esille vielä yhden asian. Se on positiivisuus. Asioihin kun voi suhtautua niin monella eri tavalla, ja suosittelen positiivista sellaista. Hyvä esimerkki on puolipilvinen sää – mitä häh ja miksi? Sehän on lähes aurinkoinen keli. Toisaalta haasteet ovat mahdollisuus jne.

Isännöintialan nykymenosta voi myös poimia asioita, joihin voi suhtautua niin monella eri tavalla. Tässä muutamia:

  • Median käsittely. Media nostaa esille kipeitä asioita, ei hermostusta vaan kehitetään
  • Isännöintimokat. Hyvien mahdollisuus nousta esille
  • Digi. Se on nykypäivää ja mahdollistaja uudelle mielenkiintoiselle työlle
  • KKV. Osoitus alan tärkeydestä. Poistaa epätervettä kilpailua, jos sellaista olisi
  • Lisääntyvät asiakastarpeet. Antavat meille leivän
  • Yrityskaupat. Elämäntyöstä korvaus omistajille, työntekijöille iso mahdollisuus
  • Syntyvät ja syventyvät yhteistyöverkostot. Ilman niitä ei voi selvitä

Varmistetaan yhdessä, että hyvä isännöinti kannattaa ja pitkälle!